onsdag 16 november 2011

Att leva som man lär

Jag försökte förklara för killarna en dag vad det innebär att "gilla läget". Samtalsämnet kom upp när jag hade fått tvättat mina sängkläder och handdukar för att sen glömma dem ute i ösregnet, vilket resulterade i att jag efter min kvällsdusch fick dropptorka och sedan sova med dammig filt utan påslakan.

Aningen irriterande men inte lönt att ställa till en scen då det ändå inte skulle ändra det faktum att sakerna var dyblöta. Det var bara att acceptera situationen, det vill säga "gilla läget". Något som ett par av grabbarna inte skulle må dåligt av att lära sig, det är några riktiga drama queens vi har här ibland.

På tal om att gilla. Jag gillar verkligen när Ni gillar mina inlägg. Så mycket att jag fick för mig att gå in och mixtra med inställningarna på "gilla"-funktionen och ändra det från "gillar" till "gilla det här inlägget" då det ibland kanske kan vara så att man tycker om själva inlägget men att det kan uppfattas som att man "gillar att en av våra pojkar misstänks för att ha rökt marijuana" om man trycker på gilla-knappen och därför avstår från att gilla. Eller så gillar man helt enkelt inte det jag skrivit, så kan det också vara, vilket förstås är helt okej.

Hänger ni med i svängarna?

I alla fall. Mitt mission fick rak motsatt effekt när jag, i min girighet på fler "gillanden", råkade radera alla föregående gillanden. Skit också.

Vad göra? 

Gilla läget.

(Att smälla näven i skrivbordet och mumla "det var väl fan" för sig själv, lindrar litegrann också.)

4 kommentarer:

 1. Måste lämna ett avtryck efter att ha läst nästan hela bloggen den senaste veckan, vilket jobb du (och dina medarbetare)gör för dessa grabbar. Du är en skyddsängel för dina skitungar. Jag kommer fortsätta följa bloggen!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Gillar hela bloggen, inte bara detta inlägg. Följer bloggen slaviskt varje dag sen det Calle Schulman länkade hit. Du/ni gör ett fantastiskt jobb!

  SvaraRadera
 4. Hmmm.. Hade helt missat att man kunde gilla inlägget. =) men nu så. =)

  Förövrigt så stämmer det som Elinore skrivit i sin kommentar även in 100% på mig.

  SvaraRadera