tisdag 13 december 2011

Alla känner väl Sara?

När Zandra och Ida var här i helgen visade vi dem breven som de svenska gymnasieeleverna skrivit, Zandra läste samtidigt som hon och jag pratade på svenska. Pojkarna lyssnar alltid intensivt när vi pratar svenska och påstår att de förstår vad vi snackar om. Hon nämnde att en av brevsskrivarna kom ifrån Södra Sandby.

Ivan: Sara Sanbi.

Vi: You know Södra Sandby?

Ivan: Yes, I know her very well.


Ivan

4 kommentarer:

 1. hahahah! Så underbart! :D

  SvaraRadera
 2. Vilket jobb ni gör! så underbart kul att se pojkarnas leénden!

  Jag och min klass åker till Uganda till staden Jinja 16 februari och kommer vara där nere i en Månad. Vi är 4 tjejer från klassen som håller på med ett projektarbete.Vi jobbar för att samla in pengar och som vi sedan ska skänka till ett barnhem där vi kommer praktisera. Vi kommer även skänka kläder och skor och leksaker.Vad skulle barnen där nere bli överlykiga av? Skulle vara kul att veta ungefär vad och hur mkt man ska ta med sig!

  SvaraRadera
 3. Elina: Kläder och skor i all ära men vad jag tror barnen blir allra gladast för är leksaker. Gärna för utomhusaktiviteter. Bollar, hopprep, frisbees etc. Det tror jag de flesta ugandiska barn tycker är superskoj. Vad kul att ni ska till Uganda! Trevlig resa!

  SvaraRadera
 4. Ha, ha Sara Sanbi. Fan va ja skrattar, min humor!

  SvaraRadera