lördag 10 december 2011

Bröllop

Vi är bjudna på bröllop idag, allihopa. Det är dottern till "högsta hönset" i vårt område som gifter sig och extremt viktigt att vi ger ett gott intryck.

Varken jag eller killarna är särskilt förjusta över dagens program. Vi skulle kunna komma med många alternativ på hur vi hellre skulle spendera vår lördag, men har kommit överens om att gå dit och få folk att tro att det inte finns något annat ställe i världen vi hellre skulle vilja vara på. Tur att de gillar att spela teater.

Fina är de i alla fall i sina nya kläder.

James, Brian, Alex & Andrew

Alex & Andrew i fina nya jeans

Stuart

10 kommentarer:

 1. Ååh va fina dem allihop är!!! :)

  SvaraRadera
 2. Så fina dem är dina pojkar! har tittat på bilderna flera ggr och min son Alex blev så glad att hans jeans passade så bra för både Alex jr och Andrew jr!

  Kan du hälsa båda pojkarna att min son Alex tycker att dem är så fina i de och hoppas att dem får det trevligt på festen och kanske får beundrande blickar från några tjejer...;-))

  Tess

  SvaraRadera
 3. Det borde finnas fler som dig!

  SvaraRadera
 4. Underbar människa du är! Så fina killarna var!

  SvaraRadera
 5. Du är guldvärd!

  SvaraRadera
 6. Vilka snyggingar! Härliga killar har du:)

  SvaraRadera
 7. Jag blir sa inspirerad att gora nagot liknande nar jag har tagit studenten! Just nu pluggar jag Senior year pa High School i USA men ar 18 ar sa nar jag ar klar ska jag ut och upptacka delar av varlden jag inte sett an. Tex den har delen av Afrika. Du gor ett sa himla bra jobb, fortsatt med det! :)

  SvaraRadera
 8. Man blir tårögd när man ser på din blogg! Är bara 17 ännu, men senare i livet vill jag oxå hjälpa till på samma vis som dig!

  Det borde finnas fler av såna som dig!

  SvaraRadera
 9. Julia Takamäki, jullaloves@hotmail.com10 december 2011 21:39

  Hej, mitt namn är Julia, jag är 17 år och bor i staden Karlskoga i sverige! Mitt livs största önskan, som förövrigt alltid varit detsamma, är att nångång i mitt liv få kunna göra exakt det ni gör! Hjälpa och ta hand om barn som har det svårt och behöver kärlek! Alla som bor hos er verkar vara så himla gulliga och jag skulle vilja träffa dom alla!
  Nångång i mitt liv, snart hoppas jag på, ska jag åka till till exemplen Afrika och få leva som ni gör! Jag blir så rörd och glad över att se era bilder och det du skriver och skulle vilja komma och hälsa på er och ge all kärlek jag har! Det är så fint!
  Jag hoppas ni får det fortsatt bra och hälsa till alla att de är så himla fina och jag skickar all min kärlek till er! Massor med kramar från mig<3

  SvaraRadera
 10. Hej allihopa! Hoppas ni har det bra i värmen för här i Göteborg är det kallt =)

  har en fråga, ser killarna dig som sin mor? kallar dom dig mamma eller ditt namn?

  ha det underbart och hälsa killarna från Göteborg =))

  SvaraRadera