torsdag 15 december 2011

Engagerade människor

Stort tack till Johanna Sten och hennes vänner på Gymnasiet YBC i Nacka som anordnat en bake-sale till förmån för "Våra Skitungar". Hela 2050 kr lyckades de få in. Otroligt ju!

Fantastiskt initiativ, Johanna! Vi är så tacksamma.

Vilka fina ungdomar (och bakverk). TACK, SNÄLLA NI!

Jag vill även passa på att rikta ett stort tack till den ugandiske fotbollsspelaren Martin Mutumba som skänkt pengar och uppmärksammat oss på sin twitter. Mitt hjärta kommer alltid att banka för "di blåe" men jag har definitivt en nyvunnen respekt för släktet aik:are. Tack Martin! Kom gärna och hälsa på oss nästa gång du är i Uganda.

2 kommentarer:

  1. YOU GO GIRLS!!
    ,Mwashite :)

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Jag vill först och främst säga att jag blir så galet glad när jag läser om vad ni gör för era "skitungar" och ger oss andra verkligen en bild av hur det faktiskt ser ut i vissa delar av världen! Jag går nu första ring med inriktningen samhäll och vill i min framtid gör något liknade som ni gör, det har länge varit mitt mål. Så nu undrar jag, hur är bästa sätt att förbereda mig? Det är många år kvar men går förmodligen redan att börja tänka och planera i god tid. Vad önskar ni att ni gjort annorlunda innan ni hamnade där ni är och vad är ni glada över att ni gjorde? Kram Ellen

    SvaraRadera