onsdag 28 december 2011

Fint besök

Idag hade vi den fantastiska förmånen att få besök av två svenskar, mor och son, som mina föräldrar av en slump träffade på en restaurang i stan igår. Än mer fantastiskt var att sonen visade sig vara fotbollsspelare, hemmahörande i IFK Göteborg. Ni kan ju tänka er grabbarnas reaktion när de fick nys om det. Han hade dock nyligen genomgått en operation och kunde tyvärr inte lira med dem men bara vetskapen om att ha träffat ett tvättäkta fotbollsproffs var såklart mer än tillräckligt.

Dessutom var det ett gyllene tillfälle för generalrepetition inför de teater-och dansnummer som de ska framföra för sina släktingar på morgondagens jul/nyårsfest.  

Tack snälla Jakob och Ingegerd för besöket. Det här kommer killarna snacka om länge, länge.

Grabbarna fick pennor och varsin peng av Ingegerd som uppskattning för framträdandet. Väldigt generöst, tusen tack!

De höll sig nära Jakob och tittade på honom med stora ögon. Särskilt hans vader var tydligen extra imponerande. A real footballer, konstaterade de.

De passade på att visa sina tricks med bollen och be om tips

Riktig show blev det

Det är nog bara att acceptera att deras hjärtan inte längre bankar himmelsblått.

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt, måste varit riktigt spännande att kunna fråga om tips från en annan fotbollsspelare.

    Jag funderar på en annan sak, jag skulle gärna vilja sätta upp er på autogiro. Hur fungerar det? Går det, har jag missat det någonstans när jag läst?

    God jul! :)

    SvaraRadera
  2. Karin: I nuläget har vi inte något autogiro. Förhoppningsvis i framtiden. Det du kan göra är att sätta en kontinuerlig månadsöverföring via din internetbank.

    SvaraRadera