tisdag 6 december 2011

TACK!

NI ÄR FANTASTISKA!

Tack snälla för era bidrag och fina kommentarer. Ni anar inte hur mycket det betyder. Vad roligt att så många nya läsare hittat hit också. Välkomna!

STOOOR KRAM TILL ER ALLIHOPA FRÅN OSS!

Hanna frågade:
"Tjänar de anställda 473 kronor/månaden? Hur mycket arbetar de då? Har ingen koll på om det är lite eller mycket men spontant så känns det ju väldigt lite! Skulle vara intressant att få veta."

Tack för en bra fråga, Hanna. Lönerna för personalen varierar. Mest tjänar Alex som bor i huset och arbetar med killarna i princip dygnet runt. Han tjänar cirka 900 kr i månaden. Det låter som slavlöner, det håller jag med om, men jag kan garantera er att vi betalar vår personal bra, med ugandiska mått mätt. Förutom lönerna äter de gratis.

Är det något mer ni undrar är det bara att lämna en kommentar eller skicka ett mail till skitungarna2011@hotmail.com. Jag försöker svara på allt så fort jag kan.

7 kommentarer:

 1. Kan du inte berätta hur du hittade de anställda? Jag tycker dom verkar så fina och omtänksamma. Roligt att höra deras historia och var deras engagemang kommer ifrån.

  SvaraRadera
 2. Tack för ett bra svar!

  Har önskat mig att någon skänker pengar till er i julklapp, får hoppas att tomten tycker att jag varit nog snäll.. :)

  SvaraRadera
 3. En slant är insatt på ert konto nu! Hoppas fler gör detsamma och att ni får en riktigt GOD JUL!

  /Felicia

  SvaraRadera
 4. Ni borde ha lite annonser på er blogg och få in lite pengar så? För det har ni väl inte?

  SvaraRadera
 5. Anonym: Mer om hur vi hittade vår personal kom du läsa här: http://skitungarna2011.blogspot.com/2011/08/hur-fick-vi-tag-pa-alex-och-andrew.html

  Rebecca: Vi hade annonser ett litet tag men jag gillade inte vilken typ av annonser som publicerades. Vet inte riktigt hur man går tillväga för att kunna ha kontroll över l´vilken typ av annonser som visas. Tips tas tacksamt emot.

  SvaraRadera
 6. Med tex Google Adsense som jag gissar på att du kört förr så ska det gå att välja bort vissa sidor som annonserar som man inte vill ha att göra med.

  Annars har du Tradedoubler.se, Euroads.se IQMedier.se... Problemet med dessa är att du måste "ta hand" om annonserna själv, du sätter tex in en annons för Ellos eller så, med adsense så sköts allt automatiskt och du får betalt per klick vilket kan vara skönt istället för att få betalt per försäljning du skapat.

  SvaraRadera
 7. Skriv mer på er facebooksida... Skicka ut till alla vänner, be dem dela.. Så kommer ni snabbt ut. Men glöm inte att uppdatera sidan ibland med små (eller stora) händelser, så att den inte glöms bort... Heder åt er <3

  SvaraRadera