tisdag 6 december 2011

Vi bygger ut

Som sagt, djurparken växer, nu har två hönor och en kanin fått småttingar och vi har insett att vår existerande bur inte kan husera alla. Därför har vi bestämt oss för att bygga en extra våning undertill. Grabbarna som står för byggandet, såklart. Igår gav vi oss iväg för att fixa material och sen satte de igång. 

Första stopp var järnhandeln där vi införskaffade hönsnät, spik och såg...sen traskade vi vidare mot brädgården.

På vägen mötte vi den här liraren. "You take a picture. Free of charge", sa han, ställde sig i givakt och ropade "Salute!".

Andrew skötte förhandlingarna med brädnissen

Ambrose hjälpte till att bära
Tillbaka till huset

De satte genast igång att bygga

Brian och Andrew

Lite regn störde dem inte. De fortsatte till det blev mörkt och redan kl 07.15 i morse hörde jag hur de började banka därute igen.

7 kommentarer:

 1. Hur många läser bloggen? Tänkte om ni har runt 700 och alla skänker ca 20 kr så täcker det kostnaderna för en hel månad :) Nu måste jag leta fram min bankdosa så jag kan skicka över lite pengar. Antar att ni blir glada för varje liten slant ni får :) Ni gör ett fantastiskt jobb!

  SvaraRadera
 2. Ni är otroligt duktiga och jag önskar innerligt att fler hittar hit och bidrar med en slant! Många bäckar små =) Har ni någon adress att lämna ut om man önskar att skicka saker, som t ex kläder?

  kram Johanna
  johannaah@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har läst igenom er blogg nu & är otroligt impad och glad, att det finns sådana människor som ni! I tidningarna läser man om allt ont och allt hemskt människor gör så man nästan glömmer av att det finns en hel del godhet i människor. Jag hoppas verkligen att ni uppmärksammas mer (av tex aftonbladet & andra storbloggare) så att ni får in mer pengar.

  Jag själv är denna månaden en extra fattig student eftersom jag måste inhandla julklappar med mera, samt klara av att leva hela månaden på CSN. Men jag lovar er, nästa lön (dagen efter julafton) så kommer jag att skänka er några kronor. Åtminstone 100 kr men jag hoppas på mer, får se hur min ekonomi kommer att se ut för den månaden. Jag hade velat skänka myyyycket mer men jag har tyvärr inte dom pengarna! Mvh "en människa som är MYCKET stolt över er"!!!!

  SvaraRadera
 4. hej ! kan man få kontakt med er på telefon ? jag min mamma och några människor från företaget tänkte åka till er och kolla hur det går för er, eventuellt så vill dom börja sponsra er med det ni kan tänkas behöva även pengar. skrev en kommentar innan om att dom brukar skänka en miljon svenka kronor så det räcker nog ganska långt för er ?`
  aja lycka till för tillfället och hoppas vi syns snart !

  SvaraRadera
 5. Hej!! Nu har jag fört över 300:- som blir julklappar till diverse släktingar! Hoppas ni får ihop alla pengar ni behöver och lite till så att ni också får en härlig jul. Ska sprida ordet om er ännu mer så fler för över en liten slant... Ha de fint!

  SvaraRadera
 6. ni gör ett helt fantastiskt jobb, hittade din blogg igår, och har läst så många inlägg jag bara kunnat! keep up the good work! :) ni är änglar för dom.

  SvaraRadera
 7. Underbart, allt som ni gör! Ska sätta in en slant. Om era läsare ökar kraftigt skulle ni kanske kunna sätta in annonser på bloggen, vettiga sådana, för att sedan använda det till era skitungar? Bara en tanke.

  SvaraRadera