fredag 6 januari 2012

Lite blandat

I morse följde Quena med killarna och Andrew på en joggingtur. Nej, jag gjorde dem inte sällskap, har bättre saker för mig kl sex på morgonen. Och jag tror inte att jag hänger med imorgon heller hur pigg jag än känner mig just nu. Jag har aldrig varit och kommer med största sannolikhet aldrig att bli någon morgonmänniska.

Eller långdistanslöperska.

Dagen har i övrigt bestått utav fotboll, legobygge, shoe shopping, inlines åkning, basket och för mig och Quena en härlig middag vid sjön tillsammans med Zandra och Ida.

Bjuder på ett litet hopplock av bilder.

Någon efterlyste bilder på armbanden från häromdagen. Hittade inga jättebra bilder men här är i alla fall några. Ska ta fler vid nästa tillfälle.

Stuart var nöjd.

Ivan flätade ett gult armband

Kom hem vid lunchtid idag och möttes av den här synen. Våra och halva kvarterets ungar satt och byggde lego. Vardagsrummet såg ut som ett mindre inferno men kul hade de och det är det viktigaste (och de var duktiga på att plocka ihop efter sig.)

Vi mötte Quena på basketplanen. Hon och Brian körde "en mot en".

Ian och Ivan hade plötsligt anslutit sig till pågående basketträning. Tränaren ville att alla våra pojkar skulle vara med men jag tyckte att det räckte med de som själva visade intresse. Övriga hade fullt upp med annat.

Buddha var till exempl upptagen med att åka "skateboard shoes"

Våra barskrapade tallrikar efter en utsökt förrätt  Fann det lustigt att alla lagt sina bestick exakt på likadant sätt. Väluppfostrade flickor minsann. Grabbarna skulle förmodliegn tycka vi var dumma i huvudet. Vad spelar det för roll hur besticken ligger liksom? Bordsskick inte prio ett här i Uganda inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar