fredag 13 januari 2012

Stora och små stjärnor

Idag var det dags för de stora grabbarna att ge sig in i turneringen, med hjälp av en hel del kompisar utifrån, som är lite större och starkare än våra egna, lyckades de kamma hem segern i inledningsmatchen med hela 3-0. Bra start. Mycket bra start.

Glada killar efter seger i premiärmatchen


En annan kompis,storlek mindre, hälsade också på oss idag. Nämligen lille Ian. Om ett par år kanske även han spelar för Emma's boys, intresset för fotboll verkar i alla fall redan finnas. Vi sponsrade Ian när vi tillhörde "directors" projekt och trodde att hans fostermamma fortfarande arbetade tillsammans med honom efter att vi lämnat, Men, det visar sig att hon inte fått en krona sen dagen vi avslutade samarbetet med honom och har lämnat dokument till oss som säger att hon nu är ensam vårdnadshavare av Ian. Vi har rådfrågan de sociala myndigheterna här och de ser inget hinder för att inte börja sponsra Ian igen. Hon tar mycket väl hand om honom och vi vill hjälpa till så att hon kan fortsätta göra det. Förmodligen genom att vi ger dem en summa varje månad samt att han får komma till oss och leka när hon behöver avlastning. Pojkarna är väldigt fästa vid honom så det har de inget emot.

Ian - vår näste fotbollsstjärna

3 kommentarer:

  1. Vad har Ian för strl i kläder då ??? Jag har fått ihop en hel del nu, raggar sponsor för att få ner det till er.... Har rensat ut alla småkläder, men om lilla Ian kan ha dom vill jag gärna skicka med dom !!

    SvaraRadera
  2. Undrar också vad lille Ivan har för strl i kläder. Kanske har ja kvar något här hemma som ligger.

    SvaraRadera
  3. Oj, exakt storlek vet jag inte men han är snart tre år gammmal så kläder för en normalstor treåring passar säkert =)Vad snälla ni är som tänker på honom.

    SvaraRadera