torsdag 26 april 2012

Dags att bruka allvar

Först och främst vill jag rikta ett STORT TACK till Gymnasiesärskolan i Umeå som gjorde vår utflykt möjlig. Vi uppskattar det otroligt mycket!

Nu är vi hemma i Kabale igen och har gått tillbaka till vanliga rutiner. Men ändå inte. Nytt på agendan är fotbollsträning på ett sätt som de aldrig upplevt förut, mer fokus på tekniska övningar och att stärka lagandan. Vi hade ett kort möte igår där vi berättade vad de har att vänta sig av Dennis som tränare och kontentan av det var ungefär att han kommer vara hård men rättvis och att han förväntar sig att alla brukar allvar på hans träningar. Bra! Det behöver grabbarna. All heder åt vår ordinarie tränare Andrew, han är en ängel, men kanske just därför har han svårt att vara auktoritär. Jag hoppas att han kan få lite tips av vår besökare.

Killarna har tagit Dennis till sina hjärtan, det var nog bra att han var med oss i Kampala, han kom liksom in i gruppen direkt. Och att han är deres nya förebild råder inga tvivel om.

Det var varmt i Entebbe så Dennis kavlade upp armarna på sin t-shirt.

Mr Buddha var inte sen att göra detsamma. Sololja ville de också ha. Parfume, sa de och gick sen runt och luktade kokosnöt resten av dagen.   


1 kommentar:

  1. Åh, du har så fina killar!! Ge dem alla kramar från oss här i Sverige!

    Kram

    SvaraRadera