torsdag 5 december 2013

Vi fräschar upp huset

När gymnasiekillarna var borta passade vi på att dra igång ett projekt som varit planerat länge, nämligen att måla om våra väggar som varit i dåligt skick. Av bara farten bytade vi samtidigt ut vår toalettstol och ett gäng kakelplattor i badrummet som hade sina glansdagar innan grabbarna ens var födda skulle jag gissa. Jag har trott att det är något som skulle kosta en förmögenhet men det visade sig vara betydligt billigare (ca 1000 kr inkl. hantverkare) och fortare gjort än jag trott så vi slog till.
 
Dessutom leveraras (förhoppningvis) nya sängar innan jul. Vi har nu tvåvåningssängar men har fler barn än bäddar och ville därför bygga på ytterligare en våning på varje säng. Detta visade sig tyvärr vara omöjligt, sängarna är nämligen inte tillräckligt stabila och därför var vi tvungna att beställa nya. Eftersom de gamla fortfarande är högst användbara tänker vi skänka dem till någon skola eller familj som behöver dem här i Kabale.
 
Lagom till jul beräknas alltså vår upprustning vara färdig och då hoppas jag kunna visa er bilder på det färdiga resultatet.

Målning av sovrummen

I väntan på ny toalettstol
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Säg till om vi ska skramla ihop till mer renovering! Ska bli kul att se bilder på hur ni har det!

    SvaraRadera
  2. Instämmer med ovanstående. Lämplig julklapp.

    SvaraRadera