lördag 11 januari 2014

Varför Cecilia och Bengt är hos oss

Syftet med Cecilia och Bengts besök hos oss var att personligen överlämna de pengar de samlat in till "skitungarna" under sina konserter i Björn Afzelius anda. Närmare bestämt 57 410 kr. Helt otroligt. Och inte nog med det, dessutom hade de med sig en massa saker till grabbarna. Bland annat fotbollsskor, bollar och träningsoveraller.
 
Fantastiskt!
 
Tusen, tusen tack till alla Er som skänkt pengar och saker och tusen tack till Cecilia och Bengt för det fina initiativet och för att vi fått chansen att lära känna er.  
 

4 kommentarer:

  1. Åh vad kul, vilka fina människor! Är det något speciellt som ni ska göra för dem? Och kom igen nu, vad var julklappen?

    SvaraRadera
  2. Bengt och Cecilia är två av de finaste människor jag vet. Stora hjärtan, som klappar för alla. Så härligt att de äntligen fått lämna över pengarna till er!

    SvaraRadera
  3. Och tänk vad det gav oss att få komma till er!!! Vi var påfyllda, uppfyllda och så lyckliga efter våra dagar i Kabale. Det trodde jag inte först när jag anlände, men nu känner vi båda två att vi vill återvända!!! Så hoppas, hoppas vi ses igen, i inte en alltför avlägsen framtid! Ni är fantastiska ni som jobbar med grabbarna och det känns som om att det kommer att gå så bra för var och en av dem! Känns som om att de verkligen tar chansen de får av er! Jag kommer att rekommendera ALLA att om de ska sätta in pengar till något som helst hjälp-projekt att sätta in till er! Så gediget!!! STOR KRAM! Cecilia Kyllinge

    SvaraRadera