måndag 14 april 2014

Reskamrat

Alla grabbarna har varit i huvudstaden Kampala utom Isaac, därför fick han följa med när jag skulle dit ett par dagar. Jag var lite rädd att det skulle bli omständigt eftersom vi hade möten och grejer att fixa på olika myndigheter men det har gått hur bra som helst, Isaac har varit kanonduktig och vi har förenat nytta med nöje på ett jättebra sätt.
 
Det är en helt annan värme i Kampala jämfört med Kabale, Lilleman älskar att bada så det har vi gjort nästan varje eftermiddag, dessutom har vi hunnit med en utflykt till Uganda Wildlife Education Center och tittat på de spännande djuren och till och med fått mata giraffer.
 
En av de bästa Kampalaturerna någonsin. Tack Isaac för supersällskap.På Uganda Wildlife Education Center såg vi noshörningar...

...schimpanser...
...sköldpaddor...
 
...och giraffer...

...som vi dessutom fick mata!

Nöjd Isaac på zoo

 

Och som grädde på moset avslutade vi eftermiddagen i djurparkens hoppborg.

5 kommentarer:

 1. Underbart! Vad härligt att se hur han växer. Fantastisk jobb ni gör allihop!

  SvaraRadera
 2. Underbar bild på Isac med händerna i fickorna och sitt nöjda leende.

  SvaraRadera
 3. Håller med föregående, det är så fint att se att han växer upp till en nöjd och trygg kille. Ni är fantastiska med allt jobb ni gör!

  SvaraRadera
 4. Hur mycket av det lokala språket kan du? Vad pratar du med Isaac om ingen som kan det är med? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ungefär lika mycket som Isaac och lär mig i takt med honom =) När vi är själva blir det oftast Rukiga blandat med engelska, svenska och teckenspråk.

   Radera