torsdag 24 april 2014

Så tokigt det kan bli

Vi sjunger Imse Vimse Spindel, jag och Isaac, eller jag sjunger medan han nynnar med och gör rörelser rättare sagt. Sången avslutas som bekant med "...imse vimse spindel klättrar upp igen". Isaac vet inte vad igen betyder och tror att jag sjunger om Ian. Han tycker inte det är rättvist och vill att jag sjunger om de andra också.

Jag: ...Imse vimse spindel klättrar upp igen.

Isaac: Eyindi (en gång till)! Na (med) Ambrose!

Jag: ...imse imse spindel klättrar upp Ambrose.

Isaac: Na Tugume!

Jag: ...imse imse spindel klättrar upp Tugume.

Isaac: Na Brian!

Jag:  ...imse imse spindel klättrar upp Brian.

Isaac: Na Zakayo!

Jag...imse imse spindel klättrar upp Zakayo.

Ja, sådär håller vi på.5 kommentarer:

 1. Skönt med variationen, igen kan ju bli himla enformigt ��

  SvaraRadera
 2. Man ser verkligen vilken kärlek du har till barnen. På den här bilden ser man kärleken i dina ögon.
  Jag har läst den här bloggen ett par år nu och jag är så imponerad av det ni gör. Någon gång i livet vill jag göra samma sak, jag vill hjälpa barn som har det svårt i världen.
  Det ni gör är fantastiskt, att ni bygger upp pojkarnas liv och ger dem trygghet, livsglädje och kärlek igen. Jag vet själv hur viktigt det är att få känna sig älskad och hur viktigt det är att veta att någon faktiskt bryr sig om en. Sedan ni jobbar verkligen för att pojkarna som har sina familjemedlemmar kvar ska få träffa dem så ofta som möjligt, även det är fantastiskt.
  Jag önskar verkligen att jag kunde skicka över pengar till er men just nu har jag ingen möjlighet. Men jag LOVAR att ni ska få en slant av mig när jag har pengar som jag kan ge till mina föräldrar som de i sin tur kan föra över. Jag vill bli som er, och hjälpa utsatta barn. Det är så himla hemskt med fattigdom och i den här bloggen har jag verkligen förstått hur hemskt det kan vara och hur bra jag har det. Jag vill verkligen bli lika godhjärtade som er och oegoistiska, ni gör verkligen allt för barnen och ger dem all kärlek.
  Wow, ni är fantastiska. NI är en av mina förebilder!
  //Fanny 13 år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vad fint skrivit. Tack snälla Fanny!

   Radera
 3. Klart det ska vara rättvist! :D Bra jobb! Anna

  SvaraRadera
 4. Vi sjunger om barnet i lådan, snigeln i lådan istället för bara gumman/gubben och det är mamma, pappa och alla vi känner som ska akta sig, inte bara snigeln. Skitkul till vårt barn.

  SvaraRadera