lördag 2 augusti 2014

Halvtid

Den här sommaren är olik tidigare somrar på många sätt. Den största omställningen är givetvis att Isaac är här med allt vad det innebär. En annan skillnad är att jag detta året har två sommarjobb. På det ena är mina fem veckor till ända och jag arbetar mitt sista pass imorgon. En känsla av både lättnad och vemod. Trivs ju så bra där.

Inte klokt vad tiden går fort.

Vecka 33 påbörjar jag mitt nya, då lämnar jag mitt kylrum och ska istället spendera dagarna på ett kontor. Lite nervöst men samtidigt spännande.

Däremellan väntar dock en veckas uppehåll som dels kommer innehålla en del projektrelaterade uppgifter men också en massa skoj. Bland annat står en tur till Sthlm på schemat.

Det är tänkt att vi ska ta tåget dit. Ni kan ju föreställa er hur exalterad Isaac är över det.

3 kommentarer:

 1. Visst är det underbart med tågälskande barn... själva resan blir den stora grejen (som annars brukar vara såå tråkigt).
  Min 3-åring älskar tåg, han leker massor med sitt (och storebrors) briotåg nästan varje dag.
  Vi har börjat åka mer tåg när vi ska någonstans för det är mindre tröttsamt för oss vuxna att åka tåg istället för att behöva köra bil och barnen gillar det mer. Behöver jag säga att barnen uppskattar det också, speciellt den tågälskande 3-åringen.

  Hälsningar
  Hanna E

  SvaraRadera
 2. Åh, stockholm! Jag ska hålla ögonen öppna! Du ska inte göra något officiellt så en kan komma och träffa dig? //Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, nej inget officiellt planerat men om du vill ses får du gärna maila mig så går det säkert att ordna. Varma hälsningar/Emma

   Radera