onsdag 5 november 2014

Too many

Jag berättade ju att en av våra grabbar stängts av från skolan efter att ha deltagit i den strejk som uppstod när vice rektorn misshandlade en flicka svårt. Tyvärr verkar beslutet inte gå att överklaga och chanserna att han ska kunna komma tillbaka i tid för att göra slutprov (vilka är nödvändiga för att få sina betyg) är dessvärre små.
 
Att vår kille inte var ensam visste jag men när jag fick höra att drygt 300 elever har stängts av höll jag på att trilla av stolen. Det är en femtedel av skolans population.
 
Sinnessjukt.
 
Protesterar inte föräldrar? Jo, men skolledningen är tydligen stenhård och är inte intresserad av att lyssna.
 
Vi borde gå samman, tänker jag, alla föräldrar/vårdnadshavare. Om inget annat så åtminstone för att lämna ett formellt klagomål till Ministry of Education.
 
Såhär kan det väl ändå inte få lov att gå till.2 kommentarer:

  1. Intressant budskap till eleverna; Våld är ok, att protestera mot det är inte ok.... Hoppas att ni får med er övriga föräldrar. Även om det inte påverkar ungdomarnas situation så tänker jag att det är en viktig markering, ett vettigare budskap till eleverna.

    SvaraRadera
  2. jag blir helt förbluffad när jag läser här, ska verkligen myndigheterna/staten FÖRSVÅRA för landets ungdomar att få en chans till ett bättre liv? hjälpa istället för stjälpa. Jag vet att du skrivit om olika exempel tidigare, Emma, och jag upphör inte att förvånas.. Att de tänker så kortsiktigt?! Heja dig som finns där för dina grabbar, och så roligt att få läsa om lille Isaac och hans pannkakor!

    SvaraRadera