söndag 14 december 2014

Musikkarriär

Vi hade ett möte med grabbarna häromdagen för att informera om de planer vi har för jullovet och för att höra med dem vilka andra aktiviteter de skulle uppskatta.
 
Bada, åka inlines, fiska, baka, pyssla, fläta korgar och armband, spela playstation och ha många femkamper och tävlingar var några av förslagen som ramlade in.
 
När det var Stuarts tur reste sig den, numera, långe tonåringen, harklade sig och sa allvarligt men med glimten i ögat som alltid.
 
"I want to persue my artistic career"
 
Åh, jösses, nu vill han flytta till Hollywood, tänkte jag.
 
Nejdå, han hade hört talas om en studio i stan där de hjälper unga musiker att spela in demos och skulle så gärna vilja göra det. Vi lovade honom att vi ska gå dit en dag för att ta reda på mer och få veta vad det kostar. Om vad de erbjuder låter bra är det klart Stuart ska köra på.
 
Det är härligt när ungdomarna brinner för något och jag är otroligt glad över att vi, med ER hjälp, kan bidra till att de får en chans att uppfylla sina drömmar.


Imagen behöver han inte jobba på iaf.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Kan man betala till ert bankgiro med autogiro? Jag har en månadsvis överföring till ditt konto men vill använda ert bankgiro istället.
  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Banken kan tillåta att du sätter upp månadsvisa betalningar till bankgiro också, om bankgirokontot inte kräver OCR (som många företag har för att få automatiskt matchning mot fakturan). Då sätter du bara att det ska betalas månadsvis.
   Jag vet att Nordea har en sån funktion.

   Radera
 2. Underbart, helt enkelt underbart!!

  SvaraRadera