lördag 10 januari 2015

Tack för den här gången

Två veckor går alldeles för fort.
 
Igår åkte mamma och pappa hemåt och det känns lika tomt som vanligt. Det är jobbigt ibland att inte ha dem nära, allra mest när de precis lämnat. Samtidigt vet jag att de alltid bara är ett samtal bort och skulle det behövas kommer de direkt.
 
Att ha det stödet och tryggheten i bakgrunden är fantastiskt.
 
Men vilken vistelse de har haft. Många skratt och lustiga upplevelser, både med oss och på egen hand. En kväll ringde pappa och berättade fnissande att de befann sig på party tillsammans med Ugandas Premiärminister. Tydligen hade de gått förbi en festlokal och närmat sig för att se vad som pågick. Prisutdelning efter en golftävling visade det sig och innan de visste ordet av det var de inbjudna och presenterades av toastmastern som "our international guests".
 
De höll god min och agerade som om det var det mest naturliga i världen när de kramade om vinnaren i damklassen och fick en pratstund med premiärministern själv. Detta medan Bengt, mitt bland all glamour, var klädd i shorts och foppatofflor. 
 
Som om det inte var nog var TV där och filmade och jag har hört på flera håll att man sett mina föräldrar på den nationella kanalen UBC.
 
Jag säger då det...


Ugandas premiärminister Dr Ruhakana Rugunda tillsammans med
(kusinerna från landet) Aina, mamma, Bengt och Pappa.

5 kommentarer:

 1. Hahaha, kusinerna från landet...! Tack kära Emma och Alex för att vi fick gästa er och killarna och tack för all hjälp med kontakter och skjutsande hit och dit. Nu är vi tillbaka i vardagen med regn och stormvindar men minnet av en fantastisk resa bär vi med oss länge, länge! Kram från Aina o Bengt

  SvaraRadera
 2. Hahaha, det fick mig att skratta högt! :D
  /Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Emma
   När jag såg bilden på din pappa insåg jag att jag arbetat tillsammans med honom i Burlöv. Så stolt han kan vara över dig.

   Radera
 3. Ovanstående kommentar var fel. Det är Bengt som jag har arbetat tillsammans. Han är förstås också stolt över dig.

  SvaraRadera