tisdag 24 mars 2015

Invalido

Isaac mår mycket bättre men stannade hemma från förskolan idag också för säkerhets skull. Han har varit aktiv och lekt massor samt hjälpt mig med den storstädning jag passade på att få gjord.
 
För en stund sen slocknade han gott i sin säng.
 
Själv hade jag tänkt ta en dusch och sedan slänga mig i soffan när jag såg att jag missat att tömma en balja med smutsigt städvatten. Så jag böjde mig ner för att lyfta den och hälla ut det. Mitt i lyftet small det till i ryggen.
 
Aj.
 
Nu vaggar jag fram som en anka.
 
Måste vara åldern...
 
(Det kunde varit mycket värre såklart. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon. Om inte blir det säkert spännande att leta upp en kiropraktor i Kabale.)
3 kommentarer:

 1. Usch då. Hoppas du har nåt smärtstillande som du kan ta o att det blir bättre imorgon. ( Men det lär nog göra ganska ont när du ska stiga upp efter att ha legat hela natten. Ta smärtstillande innan du stiger upp.) God bättring.

  SvaraRadera
 2. Värme,vila,vänlighet är tre obligatoriska v.
  Smärtstillande därtill så känns det nog bättre.
  Krya på dig!
  Solbritt

  SvaraRadera
 3. Min sambo fick ryggskott två gånger på kort tid och efter den första läste han på på nätet. Vila verkar vara ute där liksom med många andra åkommor, smärtstillande (för att kunna ha ett normalt rörelsemönster ocj inte förvärra skadan eller överbelasta på något annat ställe) och försiktig rörelse gjorde honom bättre snabbare. Här är övningarna som han körde, och kör numera i förebyggande syfte.
  https://www.youtube.com/watch?v=5iVZlpVc6G8

  SvaraRadera