lördag 14 mars 2015

Swish och månadsgivare

Jag såg att det var någon som undrade över betaltjänster som Swish. Måste erkänna att jag är ganska dåligt insatt om hur dessa nya svenska tjänster fungerar men lovar att undersöka det närmre och återkomma.
 
Det har även kommit ett par frågor om hur man går tillväga om man vill bli månadsgivare.
 
Givetvis kan man manuellt föra över pengar till vårt bankgiro men att göra automatiska överföringar är svårare, har jag förstått. Vi har tyvärr inte autogiro (ännu) så för att bidrag ska gå iväg automatiskt måste man göra en stående överföring direkt till vårt bankkonto.
 
Om Du är intresserad av att bli månadsgivare får du gärna maila mig på skitungarna2011@hotmail.com  så berättar jag mer.

6 kommentarer:

 1. Om man har Nordea som bank så går det alldeles utmärk att ha en stående betalning till ett bankgiro som inte kräver OCR-kod.
  Det är bara att välja månadsvis hur länge man vill att betalningen ska göras längst ner på sidan för bankgiro/plusgirobetalningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej! Tror det varierar beroende på vilken bank man har men toppen att det fungerar med Nordea. Tack för informationen.

   Radera
 2. Swish är det bästa som hänt!! Vore så bra om du kan ordna det, tror att det skulle göra STOR skillnad vid dina "shout outs", då personer som normalt inte läser din blogg skulle kunna föra över pengar till er direkt i sin mobil. Tror många avstår från att föra över pengar då många banker kräver att man loggar in på datorns internetbank då man ska föra över till nya personer. Hade det gått att göra direkt i mobilem så är det ju mycket smidigare och enklare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju toppen! Ska göra allt jag kan för att försöka ordna det.

   Radera
 3. Undrar om det inte funkar även på Handelsbanken att föra över varje månad också. Och vill minnas att Emmas konto är på HB då borde det ju, i alla fall för de som har konto på HB o vill föra över pengar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tidigare var i Handelsbanken men vårt bankgiro är knutet till Swedbank.

   Radera