tisdag 26 maj 2015

Pris till boken

Boken "Skitungarna - en kärleksförklaring" har vunnit ett pris i storytelling på 5000 kr.

Jättekul!

Tack snälla Öyvind Sviland för ditt engagemang och fantastiska bilder och tack Rotary Sturup-Svedala för att ni gjorde bokprojektet möjligt.

Om du är intresserad av att köpa "Skitungarna - en kärleksförklaring" gör du såhär:

1. Skickar din beställning till skitungarna.boken@gmail.com och uppger ditt namn, adress samt antal böcker du vill ha.
 
2. Betalar 260 kr (per bok) till Svedala-Sturup Rotaryklubb bankgiro 5571-2152. Märk betalningen med samma namn som du angivit i din beställning.
 
 
"Storytelling - Att verka och att berätta. 

Priset på 5000 kr går till Svedala Sturup för projektet "Skitungar - en kärleksförklaring” - för klubbens lyckade satsning på att berätta på ett känslomässigt och trovärdigt sätt via en bok med fantastiska bilder, om ett viktigt projekt som räddar och förändrar gatubarns liv och förutsättningar för framtiden. 

Projektet hjälper fd gatubarn i barnhemmet i Uganda, Kabale, att lämna ett liv i misär, fattigdom och utanförskap. Flera av dessa har bott på gatan i upp till åtta år med droger och hunger som vardag. Kärleken till dessa barn och stoltheten för vad man bidraget till lyser igenom boken och det sätt man sprider detta i medier och möten runtom i Sverige, både i klubbar och utanför. 

Klubben arbetar långsiktigt med att hjälpa projektgrundaren Emma Kock att bygga sociala skyddssystem och samtidigt se till att barnen får en trygg tillvaro, utbildning och hälsovård. 
En Storytelling som drabbar var och en rakt i solar plexus. Fortsätt!"
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar