söndag 24 maj 2015

Tvära kast

Här går det undan - jag, Isaac och Alex är i Sverige igen.
 
Jag har inte skrivit om det på bloggen tidigare eftersom en av mina närmsta vänner skulle överraskas med möhippa igår. Och vilken möhippa det blev, en fantastisk dag med de finaste av vänner.
 
Nu hoppas jag på en lika fantastisk sommar.
 
(I Kabale håller mina kollegor givetvis ställningarna och vi har kontakt med både dem och ungdomarna nästan dagligen)

8 kommentarer:

 1. Underbart! Hoppas jag får se er i Stockholm i sommar o som alltid är ni välkomna att bo hos mig!

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka till Sverige och till Skåne!

  SvaraRadera
 3. Nu blir jag nyfiken. Hur kommer det sig att Alex följer med dig och Isaac till Sverige?

  SvaraRadera
  Svar
  1. det har han gjort de senaste gångerna. Det angår inte oss varför han är med, men man kan ju dra sina egna slutsatser...

   Radera
  2. Till Anonym: Som sagt, jag blir nyfiken och då frågar jag, sen är det upp till Emma om hon vill svara. Vill hon blir jag glad, vill hon inte så är det också helt ok.

   Men att du som inte ens vill ange ett namn ska säga att jag inte har med det att göra, ja det gör mig lite ledsen. :-/ Det är u som sagt upp till Emma, inte till oss läsare att avgöra vad hon anser att hon vill svara på och vad hon anser vara privat och som vi inte har med att göra.

   Radera
  3. Jag är en av dem som har dragit mina egna slutsatser :-) och hoppats att Emma, när hon känner att hon vill, ska berätta. Vilket hon nu har gjort under ett annat inlägg. Så grattis Emma, Alex och Isaac för att ni har funnit varandra. Härligt med kärlek.

   Och utan att veta så tror jag inte anonyms kommentar var illa menad. Jag tänker att är en sån fin linje mellan privat och personligt när man bloggar som Emma gör och jag har för mig att hon iaf en gång har sagt ifrån när hon tyckte att frågorna blev för privata.

   Radera
 4. Jag kan förstå att det finns en viss nyfikenhet, Celine, och tar absolut inte illa upp att du frågar. Dock måste jag hålla vid det jag sagt tidigare och som även Katarina poängterar, det är en fin linje mellan vad som är personligt och privat. Jag kan bekräfta att jag och Alex är tillsammans och bor ihop men mer än så känner jag inte att jag vill gå in på ämnet. Hoppas att du/ni förstår. Tack för att ni läser bloggen, stöttar och engagerar er!

  SvaraRadera