fredag 12 juni 2015

Personalporträtt - Richman

Namn: Richman

Arbetstitel: Warden (Husföreståndare)

Anställd sen: 2013

Arbetsbeskrivning: Som Warden ansvarar Richman för verksamheten i huset. Han har som uppgift att se till att det dagliga arbetet rullar på som det ska och att våra strukturer, rutiner och policys upprätthålls. En beskrivning som låter väldigt monoton och formell. Verkligheten är betydligt mer nyanserad och i själva verket är Richman lite av en allt i allo. Min och Alex förlängda arm, tillsammans bollar, diskuterar och löser vi frågor/problem som innefattar allt från bångstyriga tonåringar och veckohandling till tandläkarbesök och personalledighet.

Övrigt: Förutom att Richman är en ansvarsfull husföreståndare som tar sitt arbete på största allvar är han också en duktig fotbollstränare som (tillsammans med Andrew) coachar "Emma's Boys". Redan innan han började arbeta hos oss var han en välkänd fotbollstränare i Kabale och arbetade även som Warden på LifeBridge Primary School där våra grundskoleelever studerar. Det var därifrån vi mer eller mindre handplockade honom 2013 när vi behövde personal.

Richman


Tillsammas med Blair och Robert

1 kommentar:

  1. Trevligt att få "möta" personerna bakom namnen, vi så många gånger läst om. Din presentation verkar fylld av respekt och värme för individen och dennes kompetens. Ser med förväntan fram mot kommande personalporträtt. Hoppas ni har en vilsam och trevlig tid i Spanien tillsammans med nära och kära, det är ni väl unnad.

    SvaraRadera