torsdag 25 juni 2015

Vad vill ni läsa om?

Jag har sett att det kommit ett par önskemål om sådant ni vill att jag ska berätta mer om.

Kul!

Under somrarna när jag är i Sverige är det inte lika lätt att blogga som på plats i Uganda därför är det till stor hjälp när ni informerar mig om saker ni funderar över.
  
Om någon har fler tips på inlägg eller frågor om vår verksamhet får ni gärna skriva en rad i kommentarsfältet.

11 kommentarer:

 1. Jag skulle älska att läsa något inlägg från en eller flera av pojkarna där de med egna ord berättar om sin vardag.

  SvaraRadera
 2. Jag skulle vilja veta lite mer om dig. Hur länge har du varit i Uganda. Har du arbetsvisum? Hur mottogs du när ni startade upp verksamheten? Hur ser grannar och människorna i Kabale på verksamheten? Finns det andra liknande verksamheter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Berättelsen om hur det började står i första inlägget, kolla arkivet från 2011.

   Radera
 3. Vem är Therese och hur figurerar hon i det hela?

  SvaraRadera
 4. Jag saknar en presentation om din och Alex del i verksamheten :)

  SvaraRadera
 5. Jag tyckte som sagt att det var jättekul med presentationen av alla anställda och jag skulle tycka att det vore fantastiskt att läsa en liten presentation om alla skitungar!

  SvaraRadera
 6. Jag är nyfiken på en hel del :)

  Vilket/vilka språk du pratar med Isaac med o vilka språk han kan. Kan barnen o ungdomarna några svenska ord eller fraser? Det är ju många som ska bli mätta, hur gör ni med planering o framförhållning inför måltider? När ett nytt barn flyttar in hos er, hur funkar introduktionen så att säga, alltså vad berättar ni för hen, o för resten av ungdomarna som redan bor där? Vad är dina drömmar, planer o visioner i Uganda (tror viss du nämnt en skola vid nåt tillfälle)? Vet du vad "director" gör o hur det är med barnhemmet där han jobbade på? Vad är Therese roll i arbetet?

  Ja det blev verkligen en blandad kompott av frågor :)

  SvaraRadera
 7. Glömde en sak! Likheter o skillnader mellan Uganda o Sverige :) typ till exempel sjukvård, trafik, seder, kultur, sociala koder, musik, ja, allt!

  SvaraRadera
 8. Vill gärna veta mer om vardagslivet i Uganda! T ex vad är vanlig mat man brukar äta? Hur/var brukar folk umgås? Hur dejtar folk/brukar hitta sin livspartner? Hur ser det ut i Kabale? Hade varit fantastiskt roligt med mer bilder!! Hur är det i Kampala? Hur skulle du beskriva den Ugandiska folksjälen? Hur går det för Uganda rent generellt? Om du har fri tid och vill göra något roligt, vad brukar du göra då? :)

  Det är så roligt att följa med i vardagen i ett afrikanskt land så jag är riktigt glad för den här bloggen! :)


  SvaraRadera
 9. Som någon tidigare nämnt skulle jag vilja veta mer om din och Alexs roll i projektet. Sedan instämmer jag med alla förslag som resterande har givit, det vore intressant att höra om det också!

  SvaraRadera
 10. Håller med tidigare kommentarer om att jag skulle vilja veta mer om din och Alexs roll i projektet. Speciellt eftersom Alex roll har förändrats en del sen projektet började.

  SvaraRadera