fredag 13 november 2015

Svar till BittanTack, det var intressant att se kostnaderna. Förstår ju att ni har fasta kostnader men även sådant som är oförutsett och att ni ibland vill göra något extra. En liten undran bara, hur ser intäktssidan ut. Ni måste väl ha en bas av fasta intäkter också. Vore intressant att veta. Ni gör ett så fantastiskt jobb och jag älskar att ta del av ert arbete, sorger och glädjeämnen. All lycka för framtiden!
 
Bittan"

Svar: Vi har en grupp väldigt trogna givare som tillsammans skänker ca 25 000 kr varje månad. Företaget FrontPac, står för 8000 kr av dem och ett femtiotal andra månadsgivare för resten.

Det är tack vare dessa intäkter tillsammans med de icke-regelbundna, men oerhört viktiga, gåvor vi får från andra håll som vi inte bara hållt oss flytande utan även kunnat växa och hjälpa fler barn.

De som bidragit vid ett eller flera tillfällen är bland annat föreningar som Rotary (Svedala-Sturup, Burlöv, Staffanstorp, Lund, Simrishamn), Lions  (Staffanstorp) och Inner Wheel, Burlövs Församling, olika företag, skolor, fritidsgårdar, artister (Bengt & Cecilia Kyllinge), bloggare och såklart Ni privatpersoner som hjälper till när Ni kan och/eller när jag hojtar.

Jag hoppas att alla vet hur mycket Ert stöd betyder för oss.

Tack!


4 kommentarer:

 1. Tack för din presentation. Här blir det ju synligt så bräckligt det är. Det är nog viktigt att med jämna mellanrum påminna oss om att dra strån till stacken. Du och ni alla är fantastiska.
  Varma hälsningar från Bittan

  SvaraRadera
 2. Har ni ingen inkomstbringande verksamhet/business lokalt i Uganda?
  Har ni lokala sponsorer?
  Om ja - BRA!
  Om nej - är det inte dags att väcka Uganda? Ugandas löser Ugandas problem....

  SvaraRadera
 3. Har ni ingen inkomstbringande verksamhet/business lokalt i Uganda?
  Har ni lokala sponsorer?
  Om ja - BRA!
  Om nej - är det inte dags att väcka Uganda? Ugandas löser Ugandas problem....

  SvaraRadera