fredag 9 september 2016

Fantastiska Västerås!

I veckan har vi som sagt besökt Västerås, denna underbara stad som kommit att betyda mycket för vår verksamhet. Helt otroligt hur många människor det finns där som engagerar sig, det var så kul att få träffa åtminstone några av dem.

TACK igen till Dennis Hagström som ju sammanfört "skitungarna" och Västerås efter sina besök hos oss i Kabale. En enormt driven kille med en jättefin familj.

TACK till alla fritidsgårdar, dess ungdomar och personal för alla era insatser för oss genom åren.

TACK till World Class Arena för att ni ger era pantintäkter från ert gym till oss. 

TACK till personliga tränaren Elisabeth Ivars som under en period i våras skänkte intäkterna från sina pass. Och inte minst TACK till Elisabeths blivande make Peter Andersson både erbjudit sig att hjälpa oss göra en hemsida och vars städföretag finOren varje månad skänker tio kr per upphandling till oss.

Som sagt, FANTASTISKA människor allihop.

Märkligt men väldigt, väldigt roligt att Västerås (som ju ligger en bra bit från Skåne där jag kommer ifrån) har fått en så speciell betydelse för oss.I Västerås besökte vi bland annat Pettersbergs Fritidsgård där jag berättade om vår verksamhet.
Ungdomar från Pettersberg hämtar pantburkar från World Class Arena
Givetvis tittade vi också förbiWorld Class Arena. Vilket gym!  Isaac fick ett pass av Dennis medan jag hade ett möte med Peter som erbjudit sig att göra en hemsida åt oss.

1 kommentar: