torsdag 8 december 2016

Vi behöver Er hjälp för att klara de kommande månaderna.

Många av Er läsare vet att jag avskyr att skriva inlägg som detta och önskar att jag slapp. Någon skrev för ett tag sen att vår ekonomi numera verkar mer stabil. Jag är glad att det är intrycket man får men tyvärr stämmer det inte riktigt.

Vi har fantastiska månadsgivare. Tack vare dem, tillsammans med pengar som kommer in från privatpersoner, företag, Burlövs församling, Lions, Rotary, engagerade skolungdomar etc. håller vi oss, för det mesta, flytande.

Just nu står vi dock inför den period på året vi har som störst utgifter i verksamheten.

I december, januari och början på februari har barnen och ungdomarna lov och ska aktiveras, det är jul- och nyårsfirande, vår fotbollsturnering går av stapeln, skolavgifter ska betalas samt nya kläder, skor, skolböcker- och material införskaffas.

Vi har i nuläget inte tillräckligt med pengar till allt detta.

Det är därför jag skriver till Er. Om Ni kan och vill ge ett bidrag är vi enormt tacksamma. Varenda krona är oerhört viktig.

Gåvor tas tacksamt emot till:

Insamlingsstiftelsen 
Emma & Therese Children's Project

BANKGIRO: 536-5473
SWISH: 123 476 39 83

Om någon är intresserad av att ge bort en gåva till oss som julklapp, vill jag även berätta att vi har tagit fram ett gåvobevis vi gärna skickar till Er. Kontakta oss då senast den 15 december.

Trots att det primärt är akut hjälp vi är i behov av, är vi förstås också alltid tacksamma för nya månadsgivare som skänker en slant kontinuerligt. 

Är Du intresserad av ett gåvobevis eller av att bli månadsgivare, mejla mig på skitungarna2011@hotmail.com.

Snälla hjälp oss att ge våra barn och ungdomar ett härligt jullov och en bra start på nästa läsår.


Ett julklappstips är också Lotta Grays kollektion KABALE där 100-200 kr per sålt smycke skänks till oss. Läs mer på: www.kabalesmycken.se 

12 kommentarer:

 1. Jag brukar alltid bidra med en slant när du skriver sånna här inlägg, men just nu kan jag inte. Fan oxå. :( Så fort jag får nästa föräldrapenning kommer jag dock reservera en summa till er! Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Jag har donerat! Men det gick till Paypal eftersom jag bor utomlands - så glöm inte att titta där också :)
  Annika

  SvaraRadera
 3. Skickar 200 kr direkt!

  SvaraRadera
 4. Tycker det aer jaettebra att du skriver dessa inlaegg och paaminner om att ni behoever pengar. Har foert oever en slant via PayPal - God Jul! :-)

  SvaraRadera
 5. Liten slant från mig :) God jul! F

  SvaraRadera
 6. Swishat en peng, god jul!

  SvaraRadera
 7. Jag har en stående överföring, men jag tror den går till ditt gamla (eller snarare ditt personliga) konto, Emma. Sorry, jag ska fixa det någon gång. Jag fattar bara inte hur jag ska skriva in en överföring till detta bankgirot, eller det kanske måste skrivas som en "betalning". Hur som helst, jag ska fixa det eller gå över till Swish. Jag börjar nästan känna mig teknikförvirrad av alla dessa alternativ. Nu har jag satt över extrapengar via Paypal istället. ;) kram och god jul på er alla! /Rebecka i Lund

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det är bankgiro så läggs det under betalning, snarare än överföring :)

   Radera
  2. Ja, just det, jag får fixa det, hade lite bråttom när jag satt vid datorn igår (och nu med). :)

   Radera
 8. Har försökt kommentera för tredje gången nu, får se om det funkar! Ville iaf säga att såklart ska vi alla tillsammans få ihop det till er <3

  SvaraRadera
 9. Super att du påminner oss, en slant är swishad till er fantastiska organisation

  SvaraRadera
 10. God Jul på er
  Jag har fört över pengar till er genom Swish som en julklapp till Isa och Tistou Blomberg.
  Faster

  SvaraRadera