lördag 18 februari 2017

Grillfest

Och vilken fest det blev sen! Jisses! 

De svenska ungdomarna ordnade tillsammans med våra äldsta killar, som har arbetat som guider (och gjort ett jättebra jobb), allt på egen hand.

Fantastiskt god mat och underbar stämning.

Trädgården förvandlades efter middagen till ett jättedisco där stora som små dansade sent in på kvällen (och hade säkert gärna fortsatt ett bra tag till om de fått).

En otroligt fin vecka har nått sitt slut, vi säger åter STORT TACK till Kari och hans kollega Jenny samt alla härliga elever från YBC Nacka för ett oförglömligt besök.Förberedelserna pågick under hela eftermiddagen. Här fixas coleslaw.

Det här gänget ansvarade för grillningen och förberedde köttet.

Än en gång kom Dennis bamsegrill till stor nytta

Våra stora killar har som sagt arbetat som guider för varsin fältstudiegrupp under veckan och fått många nya kompisar som det givetvis var ledsamt att ta avsked av. Här är Andrew med sin grupp.

Dan "the mechanic" (i rosa) och Albert (i grönt) hjälptes åt med en grupp...

Stuart ansvarade för sin på egen hand

Zakayo och Benny tillsammans med sin fältstudiegrupp och nyfunna vänner


Ungdomarna dukade upp en fantastisk grillbuffe med massa gott
Trädgården hade preparerats med ljus och musik och det tog inte lång stund innan den förvandlades till ett stort dansgolv. Jättefin fest ordnad av svenska gänget. Vi tackar och bockar och önskar dem alla en bra resa hem till Sverige!

4 kommentarer:

  1. Stort tack till er för allt! Ni har varit underbara och verkligen gjort den här resan till ett minne för livet för alla inblandade/ Kari o Jenny

    SvaraRadera
  2. Jag blir så varm i magen när du skriver om hur era ungar får möjlighet att kliva fram och ta ansvar. Minns från min egen uppväxt hur viktigt det var att få pröva sina vingar. Och att få uppskattning för det man gjorde.

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt avslut på vistelsen! Och så fint att kunna ta del av ett sånt utbyte, för de svenska eleverna och för era ungdomar!

    SvaraRadera