onsdag 15 februari 2017

Lake Bunyonyi

Dessvärre hade vi ingen vidare tur med vädret men det blev en härlig utflykt till sjön ändå.

Gruppbild. Våra äldsta gymnasieelever var med men de yngrw var i skolan.

En hel del vågade sig i vattnet trots det trista vädret. Våra killar var inget undantag.

Zakayo på väg ner i plurret (Att de har flytväst beror på att killarnas simkunnighet inte är tillräckligt bra för att våga låta dem vara utan i extremt djupa Lake Bunyonyi).

Lunchdags. En eloge till restaurangen som med kort varsel lyckades mätta hela sällskapet.

2 kommentarer:

 1. Hej Emma! Å vad roligt att hitta tillbaka till din blogg igen efter att den föll i glömska när jag raderade min tfn av misstag. Så häftigt att se alla "gamla" pojkar och att det verkar ha kommit flera nya ��. Hur många boende har ni nu? Flickor också? Var det så att du adopterade Isaac efter att han som spädbarn kom att bo hos er? Grattis, i så fall! Hörde ett rykte att du och Alex numera är gifta och har fler barn? Stort grattis till det också i så fall! Du behöver givetvis inte svara på frågorna om du inte vill, blev bara så glad och nyfiken av att se bloggen igen. Vänliga hälsningar från Emma på Öland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du hittat tillbaka till oss :)
   Ja, de har vuxit som bara den! Vi har just nu 18 pojkar boende i huset, ett utslussningsboende för våra äldsta i form av en liten lägenhet/rum vi hyr åt dem. Sen sponsrar vi ytterligare dryt 20 pojkar och flickor med skolavgifter etc, de bor dock hos släktingar/foterfamilj.
   Ja, det stämmer att jag adopterat Isaac och att jag och Alex är tillsammans. Vi är sambo men inte gifta och har inte fler barn :)

   Radera